top of page
Mi is az  a Shimano Service Center ?
A Shimano Service Center önálló professzionális kerékpár szakszervizek és boltok nemzetközi hálózata. Ezen boltokban a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő szaktudás mellett mindig a megfelelő szerszámokkal és alkatrészekkel történik a javítás, vagy karbantartás ezen felül biztosak lehetnek a szerelők magabiztosságában a Shimano Service Center egy ellenőrzési rendszeren keresztül biztosítja a folyamatos mínőséget és annak javulását.  A Shimano Service Center lényege, az elérhetőség, az átláthatóság, és a megbizhatóság.

Miért a Shimano Service Center? Miért a Balázs kerékpárbolt? 

Büszkék vagyunk rá hogy Magyarországon harmadikként elértük ezt a lépcsőfokot. 

A Shimano azt ígéri, hogy az Shimano Service Centerben a szerelők a lehető legfelkészültebbek, ezért folyamatos gyári oktatáson vesznek részt. Az oktatás melyen kolegáink résztvettek kizárólag a Shimano Service Center partnerként lehetséges és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Elvárás, az hogy mindig eredeti Shimano alkatrész legyen a boltban, nagy választékban. A koncepció lényege, hogy a lehető legnagyobb élményt tudjunk nyújtani az ügyfeleknek.

Hogyan valósítottuk ezt meg a Balázs kerékpárboltban? 

Teljesen átalakítottuk üzletünk belterét azért, hogy lehetőséget nyújtsunk vásárlóinknak, hogy betekintést nyerhessenek kerékpárjuk szervizelésébe, ezáltal szervízünk egy nyitott látványszervízzé vált. Így nyomonkövethetik kerékpárjuk átalakulását és/vagy megújulását. 

bottom of page